Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Parmská letní škola: Hodnocení rizik regulovaných produktů do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA

Parmská letní škola: Hodnocení rizik regulovaných produktů

Vydáno: 13.6.2022
Tisk článku
Autor: KM EFSA
On-line, 28. – 30. září 2022

EFSA a Škola pokročilých studií potravin a výživy při Parmské universitě, ve spolupráci s Katolickou universitou Sacro Cuore v Piacenze, pořádají další ročník letní školy otevřené mladým vědcům z celého světa.

Letošní ročník se uskuteční on-line ve dnech 28. – 30. září 2022

Obecným cílem školy je účastníkům poskytnout příležitost učit se od nejlepších expertů na využívání přístupu hodnocení rizika/prospěšnosti v oblastech bezpečnosti potravin a výživy. A to jak formou teorie, tak i praktických procvičování na případových studiích a komunikace výsledků studií hodnocení rizika/prospěšnosti.

Letošní program zahrnuje prezentace a diskusní skupiny, které se zabývají otázkami hodnocení a řízení rizik se zvláštním zřetelem na potravinářské enzymy, zdravotní tvrzení a materiály přicházející do styku s potravinami.

Kapitola 1: Hodnocení rizik/řízení rizik regulovaných výrobků v EU
Kapitola 2: Přístupy k hodnocení rizik regulovaných výrobků v EFSA
Kapitola 3: Hodnocení rizik na pomezí bezpečnosti spotřebitelů a inovací ve výrobě potravin

Účastníci budou mít možnost komunikovat s odborníky prostřednictvím otázek a odpovědí, živých anket a dalších interaktivních virtuálních aktivit.

Program je k dispozici zde.

Kdo by se měl zúčastnit?
Letní škola je určena především pro doktorandy a začínající výzkumné pracovníky, ale i další vědce, akademické pracovníky a zástupce veřejných institucí, nevládních organizací a evropských agentur. 

Účast je omezena na maximálně 300 osob, včetně přednášejících a dalších odborníků určených vědeckým výborem. Bude proveden pečlivý výběr žádostí o registraci, aby byla zajištěna geografická vyváženost a spravedlivé zastoupení všech skupin zúčastněných stran v publiku.

On-line registrace

Letní škola je bez poplatku, aby této příležitosti mohl využít co největší počet Ph.D. studentů a začínajících vědců, případně jiných zájemců s odborným vzděláním, na začátku své kariéry.

Veškeré informace naleznete na internetových stránkách akce

Zdroj: EFSA

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021