Bezpečnost potravin

PK ČR a ČTPPP vyhlašují v roce 2020 již sedmý ročník soutěže o nejlepší inovativní potravinářský výrobek

Vydáno: 5. 5. 2020
Autor: PK ČR

Přihlášení výrobků je možné do 30. 6. 2020.

Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny vyhlašují v roce 2020 již sedmý ročník soutěže „Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“.

Cílem této soutěže je podpora českých potravin a jejich výrobců a především vyzvednutí českých inovativních potravinářských výrobků. Prostřednictvím této soutěže bychom zároveň rádi inspirovali ostatní potravinářské společnosti k inovativnímu přístupu k práci.
 
Inovace jsou rozděleny do následujících kategorií:
 
a) Bezpečnost potravin
b) Reformulace roku
c) Potraviny pro zvláštní výživu 
 
Přihlášení výrobků do soutěže bude probíhat od 31. 3. do 30. 6. 2020. Podrobné  informace o soutěži najdou zájemci na stránkách Potravinářské komory České republiky. Pravidla soutěže, vodítka pro zařazení do jednotlivých kategorií zůstávají stejná jako v roce 2019.
 

 

Zdroj: PK ČR