Potravinářská komora uspořádá cyklus seminářů v průběhu dubna a května 2017.

Foto: Shutterstock
PK ČR uspořádá v průběhu dubna a května cyklus seminářů věnovaných trendům v autenticitě potravin a v přístupech k detekci falšování. Předběžná pozvánka je k dispozici v příloze. Vstup je bez vložného.
Informační akce je zaměřena na postupy detekce falšování potravin, které zahrnují dva přístupy v principu se prolínající a vycházející ze skutečnosti, že autentický produkt obsahuje charakteristické látky v určitém množství odpovídajícím použitým surovinám a technologii. Vzhledem k tomu, že vývoj metod hodnocení autenticity potravin a detekce falšování je nekonečný, budou účastníci semináře seznámeni s rozvíjející se možností nových zejm. instrumentálních postupů a rozšiřování možností provedení současných analýz.
Místa a termíny konání (čas vždy od 8:30 do 17:00 hod.):
- Praha, Hotel Olšanka, s.r.o., Táboritská 1000, 130 00
|
11. dubna 2017
|
- Plzeň, Hotel TREND, Kovářská 13a, 301 00 Plzeň
|
12. dubna 2017
|
- Pardubice, Hotel EURO, Jiráskova 2781, 530 02
|
19. dubna 2017
|
- České Budějovice, Clarion Congress Hotel, Pražská tř. 2306/14, 370 04
|
25. dubna 2017
|
- Ústí n. Labem, Hotel Vladimir, Masarykova 36, 400 01
|
26. dubna 2017
|
- Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 586 01
|
3. května 2017
|
- Liberec, CENTRUM BABYLON, Nitranská 1, 460 12
|
10. května 2017
|
- Ostrava, Clarion Congress Hotel, Zkrácená 2703/84, 700 30
|
16. května 2017
|
- Brno, Hotel Voroněž 1, Křížkovského 47, 603 73
|
17. května 2017
|
- Hradec Králové, Hotel Černigov, Riegrovo nám. 1494/4,
|
23. května 2017
|
Změna místa konání v konkrétním městě vyhrazena.
Registrujte se na: ehlova@foodnet.cz
Pro více informací kontaktujte:
JUDr. Zdenka Ehlová
Potravinářská komora ČR
Počernická 96/272
108 03 Praha 10 – Malešice
tel.: +420 296 411 193
mobil: +420 724 218 765
ehlova@foodnet.cz
www.foodnet.cz
Zdroj: PK ČR