Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Pokroky v monitorování a regulaci virů v potravinovém řetězci do kategorie

Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Pokroky v monitorování a regulaci virů v potravinovém řetězci

Vydáno: 4.7.2011
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Konference, která se uskuteční ve dnech 5.–7.9.2011 v Ljubljani (Slovinsko) v rámci projektu VITAL.

VITAL (Integrated Monitoring and Control of Foodborne Viruses in European Food Supply Chains) je projekt 7. rámcového programu V&I  podporovaného Evropskou komisí.
V rámci projektu VITAL se uskuteční ve dnech 5.–7.9.2011 konference, která bude zahrnovat symposium, školicí kurzy (Monitoring virů v potravinovém řetězci; Jak regulovat viry v potravinovém řetězci na základě principů HACCP)  a workshop.
Program konference
Informační leták

Více informací je na www.eurovital.org.

Zdroj: FERA

Související projekt
COST 929 – ENVIRONET: A European Network for Environmental and Food Virology

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021