Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Pokyny pro skladování pokrmů. Prevence onemocnění z potravin do kategorie

Mikrobiální rizika > Mikrobiální rizika> Rizikové faktory - Archiv> Rizikové faktory - Archiv

Pokyny pro skladování pokrmů. Prevence onemocnění z potravin

Vydáno: 9.7.2008
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Správným skladováním pokrmů se předejde otravám z potravin. Informace pro spotřebitele.

Na internetovém serveru iDNES.cz byly v rubrice “zdraví” uveřejněny příspěvky týkající se správného skladování pokrmů (“Vyhněte se otravě. Umíte skladovat jídlo?”, 8.7.2008) a zdravotních problémů z konzumace závadných potravin (“Otrava jídlem vás poznamená na celý život”, 25.1.2008).

 

iDNES.cz

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021