Bezpečnost potravin

Potravinářská komora ČR připravuje dva semináře

Vydáno: 7. 2. 2008
Autor: bodokova1

Semináře budou na téma Pojištění rizik v potravinářském průmyslu a Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě, legislativa a standardy řetězců.

Dva semináře – „Pojištění rizik v potravinářském průmyslu“ a „Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě, legislativa a standardy řetězců“ připravila nejen pro své členy Potravinářská komora ČR.
První z nich, chemická bezpečnost, proběhne již 18. února v hotelu Olympik, Sokolovská 138, Praha 8 v sále Athéna, vlastní program začíná v 9.00 hodin.
Jmenné registrace na akci je možné posílat na sekretariát komory, a to do 14. února, telefonicky na číslo + 420 296 411 187 – 192 nebo elektronicky na adresu gajdosova@foodnet.cz. Zájemci nemusí platit žádný účastnický poplatek.
Seminář o pojišťování rizik proběhne 5. března na Výstavišti Brno, v prostorách administrativní budovy BVV, v místnosti 103. Tuto akci organizuje spolu s Potravinářskou komorou ČR společnost RESPECT, a.s. u příležitosti veletrhu SALIMA 2008. Registrace na ní je nutné posílat do 3. března 2008, a to na telefonní číslo + 420 227 200 117 nebo elektronicky na adresu marketa.smutna@respect.cz. Také v tomto případě je akce bezplatná.
Bližší informace s aktuálním programem naleznete na oficiální webové stránce www.foodnet.cz