Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Potravinářský obal: vědecká řešení podporující bezpečnost a kvalitu do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Potravinářský obal: vědecká řešení podporující bezpečnost a kvalitu

Vydáno: 22.12.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Sborník z mezinárodního symposia, které se konalo v Praze ve dnech 19.–21.11.2008.
Ve dnech 19.–21.11.2008 se uskutečnilo v Praze mezinárodní symposium pod názvem “Food Packaging: Scientific Developments Supporting Safety and Quality”. Akci organizoval ILSI Europe ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze (VŠCHT), Evropskou komisí–Společným výzkumným střediskem (JRC), Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA) a ILSI Nord America.
 
Sborník vybraných příspěvků z uvedeného symposia byl vydán jako speciální číslo časopisu Food Additives & Contaminants 26, 2009, č. 12. Uvedený časopis je ve fondu ZPK.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018