Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Potravinářský výzkum v ČR do kategorie

Zemědělský a potravinářský výzkum > Zemědělský a potravinářský výzkum> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv

Potravinářský výzkum v ČR

Vydáno: 7.10.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Přehled výzkumných prací uveřejněných v časopise Czech Journal of Food Sciences České akademie zemědělských věd.
ČAZV: Czech Journal of Food Sciences (Vol. 29, 2009, No. 4):
 
Nový návrh systémů distribuce potravin v podmínkách akvizice a fúze potravinářských korporací
Projekt podpořený MŠMT, projekt č. MSM 6046137306
Vliv vysokého tlaku a/nebo antimikrobiálních prostředků na některé funkční vlastnosti tekutých celých vajec
Projekt podpořený MZe, projekt č. MZe 0002702201
Detekce materiálů rostlinného původu v masných výrobcích pomocí HPLC
Tvrdost pšenice ve vztahu k ostatním ukazatelům kvality
Třídění zrn ječmene podle velikosti
Projekt podpořený MŠMT, projekt č. MSM 6046137305
Projekt výzkumného střediska, 1M0570
Prezentováno na 4. mezinárodní konferenci o polysacharidech (Praha, 2008)
Metoxypyraziny ve víně Sauvignon blanc, detekce přídavku umělého aroma
Projekt podpořený MŠMT, projekt č. 6046137305
Optimalizace kontinuální výroby bezalkoholového piva v laboratorních podmínkách
Projekt podpořený MŠMT, projekt č. 6046137305
Využívání potravinářských surovin a odpadů k výrobě biobutanolu
Projekt podpořený MZe, č. QH 81323
Projekt podpořený MŠMT, projekt č. 6046137305
Výskyt enterotoxigenních izolátů B. cereus v potravinách
Migrace nonylfenolů z polymerních obalových materiálů do simulantů potravin
Projekt podpořený MŠMT, projekt č. 6046137305
Projekt podpořený GAČR č. 525/07/1153
 
Zdroj: Czech J. Food Sci Vol. 27, 2009, No. 4
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021