Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Potravinová alergie: vzdělávací program do kategorie

Informace pro spotřebitele > Informace pro spotřebitele
Alergeny > Rizikové faktory - Archiv> Alergeny> Rizikové faktory - Archiv

Potravinová alergie: vzdělávací program

Vydáno: 15.5.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Online vzdělávací program určený všem, kteří se chtějí dovědět více o alergii na potraviny.
Program je rozdělen do pěti oblastí:
 
výrobní podniky: navštívíte výrobní závod a dovíte se o výrobních postupech, které by se měly dodržovat při manipulaci s alergizujícími složkami;
– restaurace: navštívíte podnik veřejného stravování a dovíte se o alergenech typických pro čínskou, indickou a středomořskou stravu a tzv. “deli koutek”;
lidský organismus: dovíte se více o alergických reakcích probíhajících v těle;

etikety výrobků: dovíte se o tom, jak by se měly označovat potravinářské výrobky;
informace pro spotřebitele: dovíte se o tom, jak komunikovat se spotřebiteli-alergiky.
 
Zahájení programu

Zdroj: FSA
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021