Bezpečnost potravin

Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu

Vydáno: 4. 5. 2021
Autor: ČZU, VŠCHT

Symposium se bude konat on-line v termínu 24.-26. května 2021.

Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii ČSCH a Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT v Praze ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze a Výzkumným ústavem potravinářským Praha si Vás dovolují pozvat na on-line Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin s blokem zvaných přednášek na téma

Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu

 

Vyzvanou přednášku na téma Probiotika a prebiotika ve výživě člověkaprof. Eva Vlková, předsedkyně Společnosti pro probiotika a prebiotika.

Symposium je určeno zejména pro pracovníky potravinářských, zemědělských a navazujících oborů z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, výrobní praxe a obchodních společností.
Program je orientován na trendy a novinky ze světa chemie a analýzy potravin a potravinářských surovin, výživy, potravinářských technologií, legislativy a kontroly jakosti.
Jednacími jazyky jsou čeština, slovenština a angličtina.

 

Zdroj: ČZU