Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Pozvánka na přednáškový cyklus na téma: Nezbytné požadavky na hygienu ve stravovacích službách ve světle evropských kritérií cestovního ruchu v České republice do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Pozvánka na přednáškový cyklus na téma: Nezbytné požadavky na hygienu ve stravovacích službách ve světle evropských kritérií cestovního ruchu v České republice

Vydáno: 22.1.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Přednáškový cyklus pořádá: Vysoká škola obchodní  v Praze ve spolupráci se společností UniConsulting, za finanční podpory Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu ČR a rozpočtu Magistrátu hlavního města Prahy.
Cyklus je určen pro pracovníky v oblasti cestovního ruchu, především pro provozovatele a pracovníky gastronomických zařízení. Jeho základním cílem je zvyšování odborné kvalifikace uvedených pracovníků.
Program cyklu, který se bude konat v úterky, vždy od 18:30 do 21:00 hod, je uveden v příloze
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018