Bezpečnost potravin

Pozvánka na seminář u příležitosti Světového dne bezpečnosti potravin

Vydáno: 25. 4. 2022
Autor: KM EFSA

On-line, 7. června 2022

Dne 7. června 2022 se uskuteční on-line seminář při příležitosti Světového dne bezpečnosti potravin, který se letos koná pod heslem „Bezpečnější potraviny, lepší zdraví“.

Seminář organizují národní koordinační místa pro vědeckou a technickou spolupráci s EFSA (EFSA Focal Point) v České republice a ve Slovenské republice. 

Seminář je určený zejména laické veřejnosti (spotřebitelům), ale také odborné veřejnosti.

Cílem semináře je při příležitosti Světového dne bezpečnosti potravin, který byl ustanovený Organizací pro potraviny a zemědělství (FAO) a Světovou zdravotnickou organizací (WHO) v roce 2018 a koná se 7. června,  soustředit na jednom místě lidi se zájmem o oblast bezpečnosti potravinového řetězce a šířit osvětu v této oblasti prostřednictvím přednášek na zajímavá témata.

Seminář se bude konat prostřednictvím platformy Microsoft Teams. Link na připojení bude zaslán zaregistrovaným účastníkům po ukončení registrace.

Datum semináře: 7. června 2022.

PROGRAM semináře bude zveřejněn na webu www.bezpecnostpotravin.cz.

Účast na semináři je bezplatná.

Termín pro zaslání přihlášky k pasivní a aktivní účasti (pozn. aktivní účast je pouze NA POZVÁNÍ)25/05/2022

Z technických důvodů je maximální počet pasivních účastníků 230. Pokud se tento počet naplní před 25. 5. 2022, přihlašování bude ukončeno předčasně.

Přihlásit se na seminář můžete online zde: Přihláška na seminář

Prosíme, nevyplňujte přihlášku opakovaně!

Zdroj: KM EFSA