Bezpečnost potravin

Pozvánka na tiskovou konferenci SZPI – Potraviny na pranýři: nové služby pro spotřebitele

Vydáno: 4. 7. 2014
Autor: SZPI

Tisková zpráva SZPI ze dne 3. 7. 2014.

Pozvánka na tiskovou konferenci Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) za účasti ministra zemědělství ČR Mariana Jurečky
Potraviny na pranýři: nové služby pro spotřebitele.
Obsahem TK bude představení zcela nového informačního nástroje SZPI, představení nových služeb pro spotřebitele v mobilní aplikaci a portálu Potraviny na pranýři (PnP) a bilance dvou let fungování projektu PnP, který zásadně transformoval informování spotřebitelů v oblasti potravinářského dozoru.
 
Účastníci: Marian Jurečka, ministr zemědělství ČR
Martin Klanica, ústřední ředitel SZPI
Jindřich Pokora, ředitel odboru kontroly, laboratoří a certifikace SZPI
 
Datum a čas: pondělí 7. července 2014, 11:00
Místo: sídlo ústředního inspektorátu SZPI, foyer, Květná 15, Brno 603 00
 
Účast prosím potvrďte a další informace získáte na uvedených kontaktech:
Zpracoval: Mgr. Pavel Kopřiva – tiskový mluvčí, tel.: +420 542 426 633
 
Zdroj: SZPI