Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Předměty běžného užívání přicházející do styku s potravinami a pokrmy - zpráva VVP do kategorie

Archiv článků od roku 2003 do roku 2011 > Archiv článků od roku 2003

Předměty běžného užívání přicházející do styku s potravinami a pokrmy - zpráva VVP

Vydáno: 3.6.2004
Tisk článku
Vědecký výbor pro potraviny zveřejnil v dubnu nový veřejně dostupný průřezový dokument.
Studie je další ze série průřezových dokumentů, které zpracovává a publikuje Vědecký výbor pro potraviny. Dokument poukazuje na zdravotní riziko, které představuje používání výrobků určených pro styk s potravinami, zejména potravinářských výrobních zařízení a obalových prostředků, hodnotí rozsah legislativních opatření a upozorňuje na jiné nelegislativní možnosti ochrany spotřebitele.
Studie je přístupná zde

VVP již vydal následující veřejně dostupné průřezové dokumenty:
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021