Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“ do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“

Vydáno: 15.10.2014
Tisk článku
Autor: ÚZEI
Přednáška „Mýty o výživě a potravinách“ se uskuteční dne 20. 10. v Ústavu zemědělské ekonomiky a informací v Praze 2, Slezské 7.

 
 

 

Ústav zemědělské ekonomiky a informací, odbor Zemědělské poradensko-vzdělávací centrum a Knihovna Antonína Švehly pořádá odbornou přednášku na téma:

                           „Mýty o výživě a potravinách“

Přednášející: prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.
Termín: pondělí 20. 10. 2014 v 16:30 hod.
Místo: studovna Knihovny Antonína Švehly, Dům zemědělské osvěty,
           Slezská 7, 120 00 Praha 2


Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. se profesně věnuje chemii a analýze potravin, soustřeďuje se zejména na problematiku tuků a luštěnin. Věnuje se také potravinářskému zbožíznalství, zejména významu jednotlivých druhů potravin ve výživě a výživovým doporučením. Publikovala stovky vědeckých a odborných článků. Je místopředsedkyní Společnosti pro výživu, předsedkyní Odborné skupiny pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické, členkou Fóra zdravé výživy, odbornou garantkou inciativy Vím, co jím a členkou evropské odborné komise při Choices International Foundation.


Vstup na přednášku je volný (zdarma, bez registrace)

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018