Bezpečnost potravin

Přednáška „Svět kávy“

Vydáno: 22. 11. 2017
Autor: ÚZEI

Odborná akce se koná 28. 11. 2017 v rámci potravinářských úterků.

 

Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací, ve spolupráci s Českou technologickou platformou pro potraviny, zvou na odbornou přednášku Ing. Lenky Brzoňové na téma „Svět kávy“.

Závěrečný Potravinářský úterek roku 2017 bude věnován komoditě, bez které se již řada dospělých nedokáže obejít – kávě. Zájemci se dozví něco o její historii, pěstování a technologiích její výroby. Prezentace přispěje k lepší orientaci spotřebitelů v kvalitě kávy na našem současném trhu, řeč bude také o různých mýtech a fámách, které jsou s kávou spojovány.
Posluchači se dozvědí také to, jakým způsobem má probíhat správná příprava kávy.

Bližší informace a abstrakt akce zde.
Zdroj: ÚZEI