Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Příručka správné výrobní praxe pro vaječné produkty do kategorie

Aktuality > Aktuality

Příručka správné výrobní praxe pro vaječné produkty

Vydáno: 27.7.2011
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Je k dispozici příručka EU pro tekuté, zahuštěné, zmrazené a sušené vaječné produkty.

Evropská komise uveřejnila Příručku správné výrobní praxe pro “tekuté, zahuštěné, zmrazené a sušené vaječné produkty”, které se použijí při výrobě potravin jako potravinové složky (vaječné produkty nevhodné pro přímou spotřebu), viz příloha. Příručku vytvořila EEPA (European Egg Processors Association; Evropská asociace zpracovatelů vajec).

Příloha: Guide to Good Manufacturing Practice for “Liquid, Concentrated, Frozen and Dried Egg Products” Used as Food Ingredients (pdf, 450 kB, 40 stran)

Zdroj: Evropská komise

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021