Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Projekt EU: AgriFoodResults do kategorie

Zemědělský a potravinářský výzkum > Zemědělský a potravinářský výzkum> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv

Projekt EU: AgriFoodResults

Vydáno: 1.4.2011
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Evropská iniciativa za lepší využití výsledků agro-potravinářského výzkumu.

AgriFoodResults je projekt podporovaný Evropskou komisí prostřednictvím 7. rámcového programu V&V v rámci tematické priority KBBE (Potraviny, zemědělství, rybářství a biotechnologie). Cílem projektu je zlepšit komunikaci výsledků potravinářského výzkumu.

Seznam partnerů
zapojených do projektu.

Téma “Potraviny, zemědělství, rybářství a biotechnologie” obsahuje tři hlavní priority:

Udržitelná produkce a management biologických zdrojů z půdy, lesů a vod (pdf)
Od vidličky na pole (fork to farm): Potraviny (včetně darů moře), zdraví a prospívání (pdf)
Přirodní vědy, biotechnologie a biochemie pro udržitelné nepotravinářské produkty a procesy (pdf)

Zdroj: Cordis

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021