Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek ProSafeBeef: výzkumný projekt EU zaměřený na bezpečnost hovězího masa do kategorie

Zemědělský a potravinářský výzkum > Zemědělský a potravinářský výzkum> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv
Živočišná výroba - Archiv > Živočišná výroba - Archiv> Zemědělství - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

ProSafeBeef: výzkumný projekt EU zaměřený na bezpečnost hovězího masa

Vydáno: 1.6.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
E-zpravodaj vydávaný v rámci projektu. V září 2009 se uskuteční v Dublinu (Irsko) konference zaměřená na E. coli.
ProSafeBeef je projekt řešený v 6. rámcovém programu výzkumu a vývoje v EU. Jde o pětiletý projekt, který běží od 1.3.2007, termín ukončení je 29.2.2012. Cílem projektu je zvyšování bezpečnosti a kvality hovězího masa prostřednictvím výzkumu a inovací. Prezentace projektu.
V rámci projektu je vydáván e-zpravodaj. Dosud jsou k dispozici tři vydání tohoto zpravodaje:
 
ProSafeBeef Newsletter Issue 1 (jaro 2008)
ProSafeBeef Newsletter Issue 2 (zima 2008)
ProSafeBeef Newsletter Issue 3 (jaro 2009)
 
V rámci projektu se konala v Dublinu (Irsko) ve dnech 25.–26. března 2009 mezinárodní konference zaměřená na regulaci mikrobiálních patogenů a reziduí chemických látek v hovězím mase. Program konference. V Dublinu se rovněž uskuteční ve dnech 17.–18. září 2009 mezinárodní konference na téma “Control and Management of Pathogenic E.coli”.
 
Zdroj: prosafebeef.eu
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021