Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Prospěch a riziko z potravin do kategorie

Zprávy EFSA - Archiv > Zprávy EFSA - Archiv> EFSA - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

Prospěch a riziko z potravin

Vydáno: 13.1.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Soubor prezentací z 6. kolokvia EFSA zaměřeného na posuzování prospěchu a rizika z potravin.
Ve dnech 13.–14. července 2006 se uskutečnilo 6. kolokvium EFSA na téma “Analýza rizika a prospěchu potravin”.
K dispozici je:
 
A. Soubor prezentací z uvedené akce:
Prezentace EFSA
Možnosti a omezení současných postupů používaných k odhadu prospěchu
Možnosti a omezení posuzování rizika
Analýza mikronutrientů z hlediska rizika – prospěchu
Analýza stravy a potravin v Nizozemí z hlediska zdraví a nezávadnosti
Riziko a prospěch z konzumace ryb v Norsku
Pokyny pro diskusní skupiny
 
B. Výstupy z diskusních skupin:
– DS1: Obsah živin v potravinách versus toxických kontaminantů/složek
– DS2: Obsah živin v potravinách versus toxických kontaminantů/složek
– DS3: Analýza rizika a prospěchu fortifikace potravin a “funkčních potravin”
– DS4: Konzervace potravin versus mikrobiální rizika
 
Další informace k 6. kolokviu jsou na stránkách EFSA.

Pozn.: V listopadu 2006 se uskutečnilo 7. kolokvium na téma “Posouzení rizika kumulativních účinků pesticidů”.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021