Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Průběh vědecké konference EFSA „Challenging boundaries in risk assessment – sharing experiences“ do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA
Aktuality > Aktuality
10. výročí EFSA > EFSA - Archiv> 10. výročí EFSA

Průběh vědecké konference EFSA „Challenging boundaries in risk assessment – sharing experiences“

Vydáno: 18.2.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Vědecká konference EFSA v rámci oslav 10. výročí se uskutečnila 7. a 8. listopadu 2012 v Parmě.

Na vrcholné vědecké konferenci, organizované EFSA v Parmě ve dnech 7. a 8. listopadu 2012, se shromáždilo mnoho předních světových  expertů z různých oblastí bezpečnosti potravin.
Na konferenci zazněly příspěvky z 10 členských států EU, z 2 nečlenských států EU, z 15 univerzit 9 zemí, společně s příspěvky z organizací FAO a WHO.

Prezentace v průběhu konference zahrnuly metody hodnocení rizik, zprávy o sběru dat a hodnocení rizik v oblastech:
- prostředky na ochranu rostlin a jejich rezidua,
- GMO,
- přídatné látky a produkty používané ve výživě zvířat
- biologická rizika,
- kontaminanty v potravinovém řetězci,
- materiály určené pro kontakt s potravinami, enzymy, aromatické a pomocné látky,
- potravinářské přídatné látky a zdroje živin přidávaných do potravin,
- výživa.

Více informací:
- Programme and abstracts (pdf, 1.7 Mb)
- EFSA 10th Anniversary Scientific Conference “Challenging boundaries in risk assessment – sharing experiences”: Notes & quotes from the five parallel break-out sessions

Zdroj:  EFSA

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018