Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Publikace pro spotřebitele do kategorie

Aktivity ICBP > Zdroje ICBP - Archiv> Aktivity ICBP> Zdroje ICBP - Archiv
Aktuality > Aktuality

Publikace pro spotřebitele

Vydáno: 15.4.2013
Tisk článku
Autor: Olaf Deutsch
Informační centrum bezpečnosti potravin nabízí spotřebitelům nové publikace, které vydala Česká technologická platforma pro potraviny.

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství na základě dohody s pracovní skupinou pro bezpečnost potravin "České technologické platformy pro potraviny“  nabízí v omezeném množství publikaci od autora doc. Ing. Luboše Babičky, CSc. "Přídatné látky v potravinách", která je určena spotřebitelům. Publikace byla vytištěna za finanční podpory Ministerstva zemědělství .

Informační centrum bezpečnosti potravin dále nabízí odborné veřejnosti "Příručku pro provozovatele potravinářských podniků", která byla revidována a vydána koncem roku 2012.

Informační centrum bezpečnosti potravin  rovněž  (zdarma)  publikace v omezeném počtu  zasílá,  stačí  je objednat na e-mailové adrese olaf.deutsch@mze.cz. Zájemci si mohou publikace také osobně vyzvednout na Ministerstvu zemědělství (kontakt: Olaf Deutsch, tel.: 607 886 278).


Přílohy:
Přídatné látky v potravinách (pdf, 1,9 MB)
Příručka pro provozovatele potravinářských podniků (pdf, 1,3 MB)

Související termíny

Ze slovníku Bezpečnost potravin A-Z portálu Bezpečnosti Potravin (klikněte pro zobrazení termínů):
E - kód

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018