Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Q-PorkChains: výzkumný projekt EU do kategorie

Zemědělský a potravinářský výzkum > Zemědělský a potravinářský výzkum> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv

Q-PorkChains: výzkumný projekt EU

Vydáno: 6.1.2010
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Zvyšování kvality vepřového masa a vepřových produktů pro spotřebitele.
Q-PorkChains je výzkumný projekt financovaný Evropskou komisí prostřednictvím 6. rámcového programu V&V v EU. Cílem projektu je vyvinout vysoce kvalitní vepřové výrobky v udržitelných produkčních systémech s malým dopadem na životní prostředí. Do pětiletého projektu (2007–2011) je zapojeno 51 partnerů. Více informací o projektu je na www.q-porkchains.org a www.q-porkchains-industry.org.
 
Jednou z aktivit projektu Q-PorkChains je vzdělávání a školení, čímž se zajišťuje transfer výsledků výzkumu vysokým školám a průmyslu. Více informací je na www.porktraining.org. Průběžné informace o projektu se zveřejňují ve zpravodaji. Lze si objednat jeho pravidelné zasílání.
 
V rámci projektu se uskutečnil v Bonnu (SRN) ve dnech 17.–20.11.2009 “1. mezinárodní týden masa”. Akci organizoval FoodNetCenter při univerzitě v Bonnu a GIQS.
 
Zdroj: PathogenCombat (viz 1. prezentace “ Welcome to the EU Projects Workshop, Introduction”)
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021