Přihlášení
Uživatelský přístup
Uživatel:
Heslo:
Registrace
Vyhledávat i v
Bezp. potravin A-Z
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce zemědělství a potravinářství MZe
Bezpečnost potravin - archiv - kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaň #EUandMyFood
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius – základní informace
Aktuality legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Označování potravin
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Kvalita potravin
Monitoring cizorodých látek
Biopotraviny (BIO)
Potravinářské přídatné látky
Nové potraviny
Doplňky stravy
Prodej ze dvora
Antimikrobiální rezistence
Environmentální techniky a technologie
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Navštivte také
Počet záznamů:
12
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Státní zdravotní ústav
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Kancelář WHO v České republice
Evropská rada pro informace o potravinách
Víš co jíš? (informace o výživě)
Knowledge Junction EFSA
Varování
Bezpečnost potravin v ČR
Kontrola potravin a krmiv
EFSA
Legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Označování potravin
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Kvalita potravin
Monitoring cizorodých látek
Biopotraviny (BIO)
Potravinářské přídatné látky
Nové potraviny
Doplňky stravy
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace Výživa v kostce
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
English
Varování
před závadnými potravinami
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
12.11.2020
Potravinářská inspekce zjistila v eshopu doplněk ...
30.10.2020
Opětovné varování před zdravotně závadným kozím ...
30.10.2020
Sýr brie prodávaný v Lidlu obsahoval nebezpečný ...
19.10.2020
Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
2.10.2020
Potravinářská inspekce zakázala potravinu s ...
Více
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Poslední vložené články
Hygienici důrazně varují před přijetím poslanecké novely zákona o potravinách
(20.1.2021)
Nová publikace Moderní biotechnologie v kostce
(19.1.2021)
Britská šance na změnu GMO legislativy
(19.1.2021)
Pozice SZPI k novele zákona o potravinách, která mj. řeší dozorové kompetence v restauracích
(19.1.2021)
Zdravější pivo? Vědci poprvé upravili chmel moderní technologií CRISPR
(18.1.2021)
Videopřednáška Potenciál reflexe ochrany životního prostředí do výživových doporučení
(18.1.2021)
Stanovisko EFSA k bezpečnosti moučných červů (larvy Tenebrio molitor)
(18.1.2021)
->
Nejčtenější za 30 dnů
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR obsahovaly nadlimitní množství antibiotik
(23.12.2020)
Výrobce potravin v ČR může dobrovolně umístit logo Nutri-Score na přední obal výrobku
(21.12.2020)
Velký novoroční zázrak
(8.1.2021)
Archiv článků
Varování
před závadnými potravinami
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
12.11.2020
Potravinářská inspekce zjistila v eshopu doplněk ...
30.10.2020
Opětovné varování před zdravotně závadným kozím ...
30.10.2020
Sýr brie prodávaný v Lidlu obsahoval nebezpečný ...
19.10.2020
Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
2.10.2020
Potravinářská inspekce zakázala potravinu s ...
Více
Varování
před závadnými potravinami
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
12.11.2020
Potravinářská inspekce zjistila v eshopu doplněk ...
30.10.2020
Opětovné varování před zdravotně závadným kozím ...
30.10.2020
Sýr brie prodávaný v Lidlu obsahoval nebezpečný ...
19.10.2020
Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
2.10.2020
Potravinářská inspekce zakázala potravinu s ...
Více
Nejčtenější za 30 dnů
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR obsahovaly nadlimitní množství antibiotik
(23.12.2020)
Výrobce potravin v ČR může dobrovolně umístit logo Nutri-Score na přední obal výrobku
(21.12.2020)
Velký novoroční zázrak
(8.1.2021)
Přidat článek Reorganizace DG SANTE do kategorie
Hledat kategorii v seznamu:
Hledat kategorii
Zrušit
Školení BTSF
>
Školení BTSF
Reorganizace DG SANTE
Vydáno: 3.9.2020
Autor: Ing. Ivana Lepešková
Organizační struktura DG SANTE od 1.9.2020
Organizační struktura DG SANTE od 1.9.2020
zde
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018