Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Rezistentní škrob - charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví do kategorie

Aktuality > Aktuality

Rezistentní škrob - charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví

Vydáno: 26.10.2020
Tisk článku
Autor: Společnost pro výživu
Článek o rezistentním škrobu byl publikován v časopise Zpravodaj pro školní a dietní stravování 4/2020.



Článek "REZISTENTNÍ ŠKROB - charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví" od autorů z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, Ústavu sacharidů a cereálií, byl publikován v časopise vydávaném Společností pro výživu "Zpravodaj pro školní a dietní stravování" 4/2020.

 

 

Zdroj: Společnost pro výživu


Foto: Shutterstock

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018