Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Salmonela v chovech krůt v EU do kategorie

Zprávy EFSA - Archiv > Zprávy EFSA - Archiv> EFSA - Archiv
Veterinární záležitosti > Živočišná výroba - Archiv> Veterinární záležitosti> Živočišná výroba - Archiv

Salmonela v chovech krůt v EU

Vydáno: 30.10.2008
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
EFSA identifikoval rizikové faktory, které vedou k šíření salmonely v chovech krůt v EU.
Pracovní skupina EFSA pověřená sběrem dat týkajících se zoonóz uveřejnila analýzu rizikových faktorů výskytu salmonely v chovech krůt v EU. Uvedený dokument (viz příloha 1–3) bude sloužit jako vědecký základ, který napomůže členským státům definovat nejlepší regulační opatření pro snížení výskytu salmonely a dosažení cílů stanovených Evropskou komisí.
 


Příloha 1: Analysis of the baseline survey on the prevalence of Salmonella in turkey flocks, in the EU, 2006-2007 (pdf, 596 kB, 65 stran; Souhrn)
Příloha 2: Annex I: Additional figures (pdf, 268 kB, 13 stran)
Příloha 3: Annex II: Technical report (pdf, 2,1 MB, 146 stran)
 
Zdroj: EFSA
 
Pozn.: Výskyt salmonely u krůt v EU (část A)
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021