Seminář "Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin" se koná v sobotu 27. května v posluchárně VŠCHT Praha.

pořádá seminář
"Bezpečná výživa – Chuť a vůně potravin"
v sobotu 27. května 2017
8,20 – 17,00 hod.
Místo: VŠCHT Praha, Technická 3, Praha 6, posluchárna B II
Moderátor: Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
Program:
Vůně a chuť koření |
Ing. Zdeněk Jelínek |
GurmEko s.r.o., Radonice |
Současné trendy v léčbě obezity |
prim. MUDr. Petr Sucharda, CSc. |
III. interní klinika 1 LF UK a VFN, Praha |
Mléčné výrobky s vysokou nutriční a senzorickou jakostí – prezentace |
Ing. Pavel Vybíral |
Polabské mlékárny a.s. |
Barviva v potravinách |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
VŠCHT Praha |
Změny vonných a chuťových látek při zpracování potravin |
Doc. Dr. Ing. Marek Doležal |
VŠCHT Praha |
Glutamát sodný – potřebný nebo škodlivý? |
Doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská
|
VŠCHT Praha
|
Procesní aromata (spolu s ochutnávkou výrobku „kuřecí aroma“) |
RNDr. Radomír Molín,
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
|
Vitana a.s.
VŠCHT Praha
|
Energetická a nízkoenergetická sladidla |
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
|
VŠCHT Praha |
Diskuse a ukončení semináře |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.,
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
|
VŠCHT Praha |
Zdroj: VŠCHT Praha, Ústav analýzy potravin a výživy

Foto: Shutterstock