Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Seminář: Bezpečná výživa – potraviny živočišného původu ve výživě do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Seminář: Bezpečná výživa – potraviny živočišného původu ve výživě

Vydáno: 17.5.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Monotematický seminář z cyklu „Bezpečná výživa“ se bude konat 8. června v posluchárně VŠCHT Praha.

Ústav analýzy potravin a výživy, Fakulty potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha pořádá cyklus monotématických seminářů (workshopů) Bezpečná výživa.

Seminář věnovaný potravinám živočišného původu je připravován na sobotu 8. června.

Místo: VŠCHT Praha, Technická 3, Praha 6  BII
Termín: 8. června, 8,20 – 17,15 hod.

Program
:

  • Mléko a mléčné výrobky ve výživě, alternativní druhy mléka (Ing. Jiří Kopáček, CSc.)
  • Mléko a mléčné výrobky z pohledu pediatra (Prim. MUDr. Petr Tláskal, CSc.)   
  • Netradiční druhy masa ve výživě (Prof. Ing. Petr Pipek, CSc.)
  • Kuře jako významná potravní komodita (Ing. Zdeněk Jandejsek, CSc.)
  • Vedlejší produkty živočišné výroby jako zdroj biologicky cenných substancí (Ing. Milena Zachariášová, PhD.)
  • Ryby ve výživě, rybí výrobky na našem trhu (Ing. Tomáš Potůček )
  • Kontaminanty v rybách; situace v ČR a ve světě (Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Doc. Ing. Jana Pulkrabová, PhD., Ing. Kamila Kalachová, PhD.)
  • Nutriční hodnota vajec (Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.)      


    Pozvánka
    (pdf, 3,7 MB)
    Program

Zdroj:  VŠCHT Praha

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018