Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Seminář cyklu Bezpečná výživa – Trendy ve výživě II do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Seminář cyklu Bezpečná výživa – Trendy ve výživě II

Vydáno: 14.5.2014
Tisk článku
Autor: ICBP
Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT VŠCHT Praha, pořádá dne 7. června další seminář cyklu Bezpečná výživa věnovaný Trendům ve výživě.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy, pořádá v sobotu 7. června 2014 seminář Bezpečná výživa – Trendy ve výživě II.


Místo konání:  VŠCHT, Technická 3, 166 28, Praha 6, posluchárna B II
Termín:  7. 6. 2014, 8,00 - 17,15

Odborní garanti kurzu: Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
                                     Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.

Předsedající: Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

Přednášet a diskutovat budou špičkoví specialisté v oblasti medicíny a potravinářských věd:
Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc., Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Mgr. Ing. Diana Chrpová, Prof. RNDr. Václav Pačes, DrSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Ing. Tomáš Potůček, Prof. MUDr. Zdeněk Zadák, CSc.

Témata přednášek
• Geny a výživa
• AGEs & ALEs a rozvoj atherosklerosy, diabetu, degenerativních onemocnění a stárnutí
• Zvěřina a její místo ve výživě
• GMO – vývoj a posouzení zdravotních rizik
• Nové trendy a přístupy v analýze potravin
• Moderní mýty, pověry a nepravdy ve výživě
• Diskuse o kvalitě a bezpečnosti potravin

Kontakt: jan.panek@vscht.cz

 

Zdroj: VŠCHT




 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018