Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Seminář: Jak se orientovat v kvalitě masných výrobků do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Seminář: Jak se orientovat v kvalitě masných výrobků

Vydáno: 15.11.2010
Tisk článku
Dne 30. 11. 2010 pořádá ČPS ve spolupráci s ÚZEI v Praze na Novotného Lávce další potravinářský úterek.

Pozvánka


Úvod:    

Popis skupin masných výrobků dle národních předpisů ČR

Hlavní část:

Co spotřebiteli prozradí etiketa balených a zabalených masných  výrobků?

Jak získat informace o nebalených masných výrobcích?

Co se rozumí masem při výrobě a označování masných výrobků?

Vybrané masné výrobky – požadavky stanovené národními předpisy ČR

Chráněná označením původu, Chráněná zeměpisná označení a Zaručené tradiční speciality.

Závěr přednášky a diskuse k dotčeným tématům.

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018