Bezpečnost potravin

Seminář: Kvalita a bezpečnost potravin v Čechách

Vydáno: 18. 2. 2013
Autor: berankova1

Seminář projektu Zdravé Česko proběhne dne 26. 2. 2013.

Seminář „Kvalita a bezpečnost potravin v Čechách“ se bude zabývat problematikou kvality a bezpečnosti potravin, stravovací gramotnosti, dostupnosti informací, stravovacích návyků a dopadů stravy na zdraví. Téma stravy bude rozebráno z různých pohledů odborníků, kteří vystoupí v rámci panelové diskuze.

Termín: 26. února 2013, od 16:30 do 19 hod
Místo: HUB Praha, Drtinova 10, Praha 5

Program:
16:00 – 16:30 – Registrace účastníků
16:30 – 16:40 – Úvodní slovo – Adriana Krnáčová
16:40 – 19:00 – Moderovaná panelová diskuze
19:00 – 20:00 –  Neformální diskuze a ukončení semináře

Hosté v panelové diskuzi:
Roman Vaněk – Pražský kulinářský institut
MUDr. Otto Herber – Praktický lékař
BC. Vladimír Kothera, MBA – Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
MGR. Iva Caklová – Potravinářská komora ČR

Přílohy:
Pozvánka na seminář (pdf, 144 kB)
TZ Zdravé Česko se zajímá o kvalitu a bezpečnost potravin v Čechách (pdf, 84 kB)

Kapacita míst na semináři je omezena, pokud plánujete účast, registrujte se na www.zdravecesko.org/akce