Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Seminář: Kvalita a bezpečnost potravin v Čechách do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Seminář: Kvalita a bezpečnost potravin v Čechách

Vydáno: 18.2.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Seminář projektu Zdravé Česko proběhne dne 26. 2. 2013.

Seminář „Kvalita a bezpečnost potravin v Čechách“ se bude zabývat problematikou kvality a bezpečnosti potravin, stravovací gramotnosti, dostupnosti informací, stravovacích návyků a dopadů stravy na zdraví. Téma stravy bude rozebráno z různých pohledů odborníků, kteří vystoupí v rámci panelové diskuze.

Termín: 26. února 2013, od 16:30 do 19 hod
Místo: HUB Praha, Drtinova 10, Praha 5

Program:
16:00 - 16:30 – Registrace účastníků
16:30 - 16:40 – Úvodní slovo - Adriana Krnáčová
16:40 - 19:00 – Moderovaná panelová diskuze
19:00 - 20:00 -  Neformální diskuze a ukončení semináře

Hosté v panelové diskuzi:
Roman Vaněk - Pražský kulinářský institut
MUDr. Otto Herber - Praktický lékař
BC. Vladimír Kothera, MBA - Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
MGR. Iva Caklová - Potravinářská komora ČR


Přílohy:
Pozvánka na seminář (pdf, 144 kB)
TZ Zdravé Česko se zajímá o kvalitu a bezpečnost potravin v Čechách (pdf, 84 kB)


Kapacita míst na semináři je omezena, pokud plánujete účast, registrujte se na www.zdravecesko.org/akce










Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018