Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Seminář "Membránové procesy v potravinářství" do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Seminář "Membránové procesy v potravinářství"

Vydáno: 24.7.2015
Tisk článku
Autor: Potravinářská komora ČR
Seminář se uskuteční dne 23. října 2015 v Membránovém inovačním centru – MemBrain, Stráž pod Ralskem.

ČESKÁ MEMBRÁNOVÁ PLATFORMA, ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY a řešitelský tým projektu „KUSmem“ Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi (QJ1510341) zvou na seminář

Membránové procesy v potravinářství

Termín konání: 23. října 2015
Registrace: 8:30 – 9:00 hodin
Místo konání: Membránové inovační centrum – MemBrain
                       Pod Vinicí 87, Stráž pod Ralskem
Cena semináře: 720 Kč, studenti 360 Kč
Přihlášky k účasti: do 12. října 2015
Kontakt: jan.barton@cemp.cz, tel.: 725 103 963
Další informace: www.czemp.cz, www.ctpp.cz

Seminář je určen pro technology v mlékárnách a potravinářských provozech, výzkumné a akademické pracovníky, management firem, studenty a další zájemce o problematiku membránových procesů v potravinářství a mlékárenství.

Více informací naleznete v pozvánce:
Z28-Seminář MP v potravinářství 23_10_2015_pozvánka_verze 20 7 2 [350.29 KB]

Zdroj: Potravinářská komora ČR

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018