Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Seminář "Potraviny – to není jen jídlo" do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Seminář "Potraviny – to není jen jídlo"

Vydáno: 15.12.2020
Tisk článku
Autor: SZÚ
Web seminář je k dispozici na webových stránkách organizátorů.

Vážení a milí, ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ při Českém svazu vědeckotechnických společností z.s., STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny pro budoucnost Strategie AV21 AV ČR pro vás připravili seminář POTRAVINY – TO NENÍ JEN JÍDLO. Bohužel, situace s COVID ho nedovolila uskutečnit. Zatím jsme připravili WEB Seminář. Aby nebyl vázán pouze na určitý den a hodinu, tak je všech 9 přednášek dostupných na těchto webových adresách. Doufáme, že vás přednášky zaujmou a těšíme se na vás na semináři na Státním zdravotním ústavu, který plánujeme v první polovině příštího roku.

Seznam přednášek:

Bezpečnost potravin?! Nekonečný příběh
Bioodpad a co s ním
Biorafinace a biocirkulace zemědělských a potravinových odpadů
Bojíte se genů
Éčka
Extrémofilní řasy a sinice pro potravinové doplňky
Odpady z konzumace potravin na festivalech
Peří jako výborná surovina
Prevence vzniku potravinového odpadu

Webové adresy:   

 

Za organizátora: Ing. Olga Šolcová, DSc.

 

Zdroj: SZÚ


Foto: Shutterstock

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021