Bezpečnost potravin

Seminář „Potraviny – to není jen jídlo“

Vydáno: 15. 12. 2020
Autor: SZÚ

Web seminář je k dispozici na webových stránkách organizátorů.

Vážení a milí, ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ při Českém svazu vědeckotechnických společností z.s., STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny pro budoucnost Strategie AV21 AV ČR pro vás připravili seminář POTRAVINY – TO NENÍ JEN JÍDLO. Bohužel, situace s COVID ho nedovolila uskutečnit. Zatím jsme připravili WEB Seminář. Aby nebyl vázán pouze na určitý den a hodinu, tak je všech 9 přednášek dostupných na těchto webových adresách. Doufáme, že vás přednášky zaujmou a těšíme se na vás na semináři na Státním zdravotním ústavu, který plánujeme v první polovině příštího roku.

Seznam přednášek:

Bezpečnost potravin?! Nekonečný příběh
Bioodpad a co s ním
Biorafinace a biocirkulace zemědělských a potravinových odpadů
Bojíte se genů
Éčka
Extrémofilní řasy a sinice pro potravinové doplňky
Odpady z konzumace potravin na festivalech
Peří jako výborná surovina
Prevence vzniku potravinového odpadu

Webové adresy:   

 

Za organizátora: Ing. Olga Šolcová, DSc.

 

Zdroj: SZÚ


Foto: Shutterstock