Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Seminář pro výrobce, dovozce a distributory bezlepkových potravin a surovin do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Výživa - Archiv > Výživa - Archiv> Potravinářství - Archiv
Zvláštní výživa > Výživa - Archiv> Zvláštní výživa> Výživa - Archiv

Seminář pro výrobce, dovozce a distributory bezlepkových potravin a surovin

Vydáno: 3.6.2010
Tisk článku
Seminář v rámci VII. celostátního setkání celiaků  se koná v pátek 11. 6. 2010 v Koutech nad Desnou.




V pátek, 11. června 2010 v 10:30 hodin v přednáškovém sále (zadní restaurace) hotelu Dlouhé Stráně v Koutech nad Desnou, jako součást VII. celostátního setkání celiaků v Jeseníkách.


Pořadatel:
Poradenské centrum pro celiakii a bezlepkovou dietu, občanské sdružení.

 


PROGRAM:

1.                              Aktuální legislativa potravin pro zvl.výživu s akcentem na nové nařízení EK, informace k získání dotací EU prostřednictvím firmy GRANTIKA České spořitelny, a.s. - ing. Šárka Hřebíčková, GRANTIKA České spořitelny a.s.

2.                               Výsledky analýz obsahu lepku v bezlepkových a přirozeně bezlepkových potravinách a surovinách ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha - ing. Dana Gabrovská, Csc., VÚPP (z důvodu zahraniční cesty ing, Gabrovské sdělení přednese ing. Iva Svobodová-Bušinová )

3.                              Představení Informačního  DVD o celiakii a bezlepkové dietě, výrobci a výrobky pro bezlepkovou dietu očima celiaků - ing. Iva Svobodová-Bušinová, Poradenské centrum pro celiakii a bezlepkovou dietu o.s.

4.                              Oblasti spolupráce s Poradenským centrem pro celiakii a bezlepkovou dietu v příštím období - Mgr. Blanka Kozáková, asistentka Poradenského centra pro celiakii a bezlepkovou dietu o.s.

 

V případě registrace firmy na setkání celiaků je účast pro zaměstnance firmy na semináři zdarma. Pro ostatní zájemce účastnický poplatek 500 Kč (bez DPH). Platba na místě.


Kontakt:

ing. Iva Svobodová-Bušinová

605 878 337

www.bezlepkovadieta.cz

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018