Bezpečnost potravin

Seminář: Spolupráce potravinářů s fyziky

Vydáno: 16. 10. 2012
Autor: berankova1

Seminář se koná v rámci potravinářských úterků dne 30. 10. 2012.

Česká potravinářská společnost, o.s., Praha, Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu ČPS a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Praha pořádají odbornou akci pořádanou v rámci potravinářských úterků, která se koná dne 30. října 2012 od 14:00 hod. v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 213 ve 2. p.

na téma:
Spolupráce potravinářů s fyziky

Autoři – experti z VŠCHT:
Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Doc. Ing. Karel Kadlec, CSc., Ing. Josef Khun, Ph.D., Ing. Anna Korbářová, Ph.D., Ing. Vladimír Scholtz, Ph.D

Pozvánka  (pdf, 44 kB)