Bezpečnost potravin

Seminář: Značení bezlepkových potravin a obsah lepku v potravinách

Vydáno: 24. 10. 2008
Autor:

Seminář zaměřený na aktuální pravidla dle vyhlášky 157/2008 Sb. se koná 3. listopadu v Brně a 4. listopadu v Praze.

Poradenské centrum pro celiakii a bezlepkovou dietu společně s Výzkumným stavem potravinářským Praha pořádají seminář „Značení bezlepkových potravin a obsah lepku v potravinách“ (nová vyhláška 157/2008 Sb. o potravinách určených pro zvláštní výživu, aktuální  limity pro obsah lepku v bezlepkových potravinách).

V příloze najdete pozvánku a přihlášku.
Účastnický poplatek 500 Kč/organizaci. 

Kontakt:
Poradenské centrum pro celiakii a bezlepkovou dietu
ing. Iva Svobodová-Bušinová
Obilní trh č. 4
602 00  Brno
mob.: +420 605 878 337
www.bezlepkovadieta.cz