Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Senzorické hodnocení potravin a surovin (školení) do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Senzorické hodnocení potravin a surovin (školení)

Vydáno: 10.2.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Školení pro pracovníky potravinářských závodů, řetězců, stravovacích zařízení a spotřebitelů. Praha, 18.2.2009.

Školení je určeno všem pracovníkům, kteří jsou zodpovědní za udržování systému managementu kvality a bezpečnosti (HACCP) v potravinářských závodech a stravovacích zařízeních, pracovníkům, kteří mají na starosti nákup potravin v potravinářských řetězcích, konečným spotřebitelům a všem, kteří se zajímají o kvalitu potravin.

Účastníci školení získají praktické znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Naučí se vybírat, připravovat a hodnotit vzorky potravin a surovin. Zorientují se v současných legislativních požadavcích a právních předpisech, které se k potravinám vztahují, a vazbách mezi nimi.

Školení poskytne kvalitní základ pro další vzdělávání a umožní získat kvalifikaci hodnotitele.

Školení je ukončeno závěrečným testem, na jehož základě bude účastníkům vystaveno osvědčení o absolvování školení.

Program školení, závazná přihláška a organizační pokyny.

Uzávěrka přihlášek je 10.2.2009.

Zdroj: TÜV SÜD Czech

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018