Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 11
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)

Přidat článek Školení BTSF v roce 2019 do kategorie

Školení BTSF > Školení BTSF

Školení BTSF v roce 2019

Vydáno: 5.12.2018
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
Seznam a termíny školení BTSF

Pokračující programy(od roku 2018)

1.   Připravenost na onemocnění zvířat
2.   Antimikrobiální rezistence
3.   Systémy auditu
4.   Pravidla welfare zvířat
5.   Materiály přicházející do kontaktu s potravinou
6.   Hygiena potravin a flexibilita
7.   Látky zlepšující vlastnosti potravin
8.   Označování potravin
9.   HACCP
10. Nové vyšetřovací techniky v potravinách
11. Mikrobiologická kritéria a zoonózy
12. Ohniska nákazy v potravinách a její zvládání
13. Ochrana rostlinných produktů  -  systémy hodnocení a schvalování
14. Podpora auditů EU
15. Přehled unijních zpráv

Nové programy (noví dodavatelé školení)

16.  Veterinární přeshraniční kontroly BIPs
17.  Kontrola kontaminantů
18.  Krmivo právo
19.  Přesun domácích mazlíčků
20.  Hygiena potravin na úrovni prvovýroby
21.  Ekologické zemědělství
22.  Kontroly zdraví rostlin
23.  Rostlinolékařské průzkumy
24.  Nové nařízení o úředních kontrolách 
25.  Chráněné názvy potravin
26.  Kontroly mechanizace na ochranu rostlin (postřiky)
27.  Procesy recyklace plastů
28.  Hodnocení rizik
29.  Podpora prosazování práva SPS na úrovni EU
30.  TSE a vedlejší živočišné produkty
31.  TRACES