Pokračující programy (od roku 2018)
1. Připravenost na onemocnění zvířat, včetně včasného varování, pohotovostního plánování akontroly onemocnění zvířat2. Antimikrobiální rezistence3. Systémy auditu4. Pravidla welfare zvířat5. Materiály přicházející do kontaktu s potravinou6. Hygiena potravin a flexibilita7. Látky zlepšující vlastnosti potravin8. Označování potravin9. HACCP10. Nové vyšetřovací techniky v potravinách11. Mikrobiologická kritéria a zoonózy12. Ohniska nákazy v potravinách a její zvládání13. Postupy povolování přípravků na ochranu rostlin - PPP14. Podpora auditů EU - AMR, FCM, Biocidy,15. Přehled unijních zpráv
Nové programy (noví dodavatelé školení)
16. Veterinární přeshraniční kontroly BIPs17. Kontrola kontaminantů18. Krmivo právoCourse 1 EU Legislation on Feed (general)Course 2 EU Feed Hygiene Rules and HACCP Auditing (more specialised)19. Přesun domácích mazlíčků20. Hygiena potravin na úrovni prvovýroby21. Ekologické zemědělství22. Integrovaná ochrana proti škůdcům - IPM23. Rostlinolékařské průzkumy - PHS24. Nové nařízení o úředních kontrolách 25. Chráněné názvy potravin26. Kontrola a kalibrace zařízení pro aplikaci přípravků na ochranu rostlin 27. Materiály přicházející do kontaktu s potravinou28. Hodnocení rizik29. Podpora prosazování práva SPS na úrovni EU - CC, FB incidents30. TSE a vedlejší živočišné produkty31. TRACES