Bezpečnost potravin

Sliming Germany – konference o potravinách pro hubnutí

Vydáno: 8. 2. 2007
Autor: pospisilova

Ve dnech 29. – 30. března 2007 se koná v Berlíně 1. mezinárodní konference o nejnovějších inovacích a trendech ve snižování a udržování hmotnosti.

Pořadateli konference Sliming Germany  jsou: International Society of Antioxidants in Nutrition & Health (ISANH), European Nutraceutical Institute, The French Society for Antioxidants (SFA), The Japanese Society for Antioxidants (JSA)
Program konference je rozdělen do následujících sekcí:
1: Obecný přehled o ingrediencích pro hubnutí
2: Nové molekulární a celulární poznatky z hlediska vývoje nových generací složek pro hubnutí
3: Nutrigenomimika a složky pro hubnutí
4: Současná nabídka složek pro hubnutí na trhu a jejich ověřená účinnost
5: Nové koncepce a inovační náměty
6: Složky pro hubnutí a kosmetika
7: Potravinářský průmysl a hubnutí
8: Možnosti regulace sféry složek pro hubnutí
 
Z konference bude vydán sborník abstrakt.
Registrace zde.