Bezpečnost potravin

Slow Food 2009 ve Stuttgartu

Vydáno: 19. 3. 2009
Autor: berankova1

Veletrh, kde je možné shlédnout produkty Slow Food v celoevropském kontextu, proběhne 2.-5. dubna 2009 ve Stuttgartu.

Česko-německá obchodní a průmyslová komora umožní českým výrobcům, kterým se filozofie Slow Food zalíbila, představit se na třetím ročníku stuttgartského veletrhu, jehož dosavadní odezva u veřejnosti předčila veškerá očekávání. Premiérovou prezentaci České republiky na nadcházejícím veletrhu zastřešuje organizace Slow Food Prague (kontakt: Pasteurova 6, 142 00 Praha 4, info@slowfood.cz).

Expozice České republiky na veletrhu Slow Food 2009 ve Stuttgartu:
Na veletrh se přihlásily a byly odsouhlaseny tyto firmy: RUDOLF JELÍNEK a.s., A. W. spol. s r.o., CROY Concept, s.r.o., CERIA s.r.o., JIPO-CZ s.r.o., Třeboňský kapr, MUDr. Milan Kantorek – Kmínový likér, Primátor – Pivovar Náchod a.s., Včelaprodukt, Jankar Profi, s.r.o., Řeznictví a uzenářství Ing. Václav Kozel.
 
K účasti na veletrhu bylo Convinium Slow Food Prague vyzváno organizací Slow Food Deutschland s tím, že bude jedinou vystavující zemí z bývalého východního bloku. Během výstavy proběhne i Den českých specialit, kdy se naši výrobci představí návštěvníkům výstavy zvláštním programem. Do budoucna se během výstavy počítá i s otevřením restauračního stánku s českými gastronomickými specialitami.

Více informací naleznete: Slow Food Prague , www.slowfood-messe.de

Pekař cukrář, IXX, 2009, č.1, s.30-31