Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Společnost Dr. Oetker, spol. s r. o. informuje o stahování výrobků Dr. Oetker Paula Choco a Dr. Oetker Paula Vanilla do kategorie

Chemická rizika > Rizikové faktory - Archiv> Chemická rizika> Rizikové faktory - Archiv

Společnost Dr. Oetker, spol. s r. o. informuje o stahování výrobků Dr. Oetker Paula Choco a Dr. Oetker Paula Vanilla

Vydáno: 24.3.2011
Tisk článku
Autor: SZPI
Oznámení ze dne 23. 3. 2011.

V návaznosti na oznámení SZPI ze dne 21. 3. 2011, která zakázala uvádění do oběhu výrobku Dr. Oetker Paula Choco (balení po 4 kusech (4x100 g), označení šarží L 16 6Y 4/5 a L 17 9Y 4/5, datum použitelnosti 24. 3. 2011) původem z Polska, a to z důvodu výskytu plísně na povrchu potraviny, informuje společnost Dr. Oetker, spol. s r. o. o stahování dalších výrobků, a to konkrétně Dr. Oetker Paula Choco a Dr. Oetker Paula Vanilla (balení 4x100 g a 2x100 g, data použitelnosti: 31. 3. 2011, 7. 4. 2011 a 8. 4. 2011).

Více informací najdete zde.

Zdroj:  SZPI

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018