Přihlášení
Uživatelský přístup
Uživatel:
Heslo:
Registrace
Vyhledávat i v
Bezp. potravin A-Z
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce zemědělství a potravinářství MZe
Bezpečnost potravin - archiv - kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaň #EUandMyFood
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius – základní informace
Aktuality legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("Éčka")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Navštivte také
Počet záznamů:
12
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Státní zdravotní ústav
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Kancelář WHO v České republice
Víš co jíš? (informace o výživě)
Knowledge Junction EFSA
Evropská rada pro informace o potravinách
Varování
Bezpečnost potravin v ČR
Kontrola potravin a krmiv
EFSA
Legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("Éčka")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace Výživa v kostce
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
English
Varování
před závadnými potravinami
24.6.2022
Potravinářská inspekce nařídila stažení doplňku ...
28.4.2022
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s ...
12.4.2022
Ferrero rozšiřuje seznam stahovaných výrobků ...
11.2.2022
IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených ...
9.12.2021
Na český trh se dostal med ze Slovenska s obsahem ...
23.11.2021
Potravinářská inspekce varuje spotřebitele před ...
18.11.2021
Mražená kachna z Polska obsahovala salmonely
5.11.2021
SVS stahuje z trhu kalamáry kvůli zvýšenému obsahu ...
22.10.2021
Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného ...
7.10.2021
SVS stahuje mleté vepřové maso prodávané v Lidlu ...
Více
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Poslední vložené články
Alimentární nákazy s potenciálně závažným průběhem – nákazy vyvolané Shiga toxin produkující bakterií Escherichia coli. Informace pro veřejnost.
(29.6.2022)
Ministr zemědělství: Svačinky z projektu Ovoce, zelenina a mléko do škol už nebudou děti dostávat v plastových obalech
(29.6.2022)
Pražští hygienici při kontrolách restaurací nezaháleli ani v květnu: ač neradi, museli za zjištěné prohřešky udělit pokuty za bezmála 90 tisíc korun
(29.6.2022)
Školicí kurz Karolinska Institutet k endokrinním disruptorům
(29.6.2022)
Tendr EFSA: Monitoring a dohled nad daty pro budoucí potřeby hodnocení chemických rizik v EFSA: zkoumání nových možností
(29.6.2022)
Projekt ČR a Saska „Společně za lepší potraviny“ byl zakončen
(28.6.2022)
Prezentace z Celostátního polního dne ÚKZÚZ 2022
(28.6.2022)
->
Nejčtenější za 30 dnů
Vyhodnocení výtvarné soutěže pro děti při příležitosti oslav Světového dne bezpečnosti potravin
(7.6.2022)
Potravinářská inspekce nařídila stažení doplňku stravy s 6x překročeným limitem pro rtuť
(24.6.2022)
Hlášení v systému RASFF: 22. týden 2022
(8.6.2022)
Archiv článků
Varování
před závadnými potravinami
24.6.2022
Potravinářská inspekce nařídila stažení doplňku ...
28.4.2022
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s ...
12.4.2022
Ferrero rozšiřuje seznam stahovaných výrobků ...
11.2.2022
IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených ...
9.12.2021
Na český trh se dostal med ze Slovenska s obsahem ...
23.11.2021
Potravinářská inspekce varuje spotřebitele před ...
18.11.2021
Mražená kachna z Polska obsahovala salmonely
5.11.2021
SVS stahuje z trhu kalamáry kvůli zvýšenému obsahu ...
22.10.2021
Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného ...
7.10.2021
SVS stahuje mleté vepřové maso prodávané v Lidlu ...
Více
Varování
před závadnými potravinami
24.6.2022
Potravinářská inspekce nařídila stažení doplňku ...
28.4.2022
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s ...
12.4.2022
Ferrero rozšiřuje seznam stahovaných výrobků ...
11.2.2022
IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených ...
9.12.2021
Na český trh se dostal med ze Slovenska s obsahem ...
23.11.2021
Potravinářská inspekce varuje spotřebitele před ...
18.11.2021
Mražená kachna z Polska obsahovala salmonely
5.11.2021
SVS stahuje z trhu kalamáry kvůli zvýšenému obsahu ...
22.10.2021
Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného ...
7.10.2021
SVS stahuje mleté vepřové maso prodávané v Lidlu ...
Více
Nejčtenější za 30 dnů
Vyhodnocení výtvarné soutěže pro děti při příležitosti oslav Světového dne bezpečnosti potravin
(7.6.2022)
Potravinářská inspekce nařídila stažení doplňku stravy s 6x překročeným limitem pro rtuť
(24.6.2022)
Hlášení v systému RASFF: 22. týden 2022
(8.6.2022)
Přidat článek Středočeské dožínky do kategorie
Hledat kategorii v seznamu:
Hledat kategorii
Zrušit
Akce tuzemské
>
Akce tuzemské
>
Akce - Archiv
>
Akce - Archiv
Středočeské dožínky
Vydáno: 2.10.2008
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Lysá nad Labem, 4.10.2008.
Pozvánka ministra zemědělství a hejtmana Středočeského kraje
na dožínky, které se uskuteční dne 4.10.2008 v Lysé nad Labem.
Zdroj: MZe
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021