Bezpečnost potravin

Symposium ke snižování soli a cukru

Vydáno: 22. 2. 2008
Autor:

Uskuteční se v Amsterodamu (Nizozemí) ve dnech 31. 3.–1. 4. 2008.

Ve dnech 31. 3.–1. 4. 2008 se uskuteční v Amsterodamu (Nizozemí) symposium pod názvem “Salt&Sugar Reduction” a s podtitulem “Klíčové inovace ve vývoji nutričních a chutných potravin”. První den symposia je věnován přednáškám/prezentacím. Na druhý den symposia jsou zařazeny dva workshopy: workshop A se bude zaměřovat na bezpečnost a stabilitu potravinářských výrobků při zvyšování jejich výživové hodnoty, workshop B na trendy a inovace ve vývoji výrobků, které budou svým charakterem odpovídat přírodním výrobkům, tzn. budou bez obsáhlých seznamů “éček” na etiketě (na workshopu budou prezentovány jako výrobky s “clean label”).
 
Mediálními partnery symposia jsou:

* International Food Ingredients

* NBT: Nutraceutical Business & Technology (přístup k řadě e-časopisů)
* WNII: Whats New Ingredients (přístup do databází přísad)

Program symposia a workshopů. Další informace jsou k dispozici na stránkách Salt&Sugar Reduction Symposium 2008.

 
Zdroj: DMS