Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Syntetické zprávy rozšiřované v rámci projektu Flair Flow do kategorie

Archiv článků od roku 2003 do roku 2011 > Archiv článků od roku 2003

Syntetické zprávy rozšiřované v rámci projektu Flair Flow

Vydáno: 23.6.2004
Tisk článku
Materiály, které stručně komentují celkové výsledky výzkumu v oblasti výživy a bezpečnosti potravin (tuky, probiotika, alergie, BSE), jsou k dispozici na stránkách spravovaných Ústavem analýzy potravin VŠCHT, Praha.

Potravinářské tuky a kardiovaskulární onemocnění (HP1)
Příloha 1: HP1
Zpracovatel: Dr. Colette Kelly, British Nutrition Foundation,  2001

Probiotika (CG1)
Příloha 2: CG1
Zpracovatel: Gaelle Quillien, Institut National de la Recherche Agronomiquie, Francie

Zdravé střevo - souhrnná zpráva o vlivech pro- a prebiotik  (SME1)
Příloha 3: SME1
Zpracovatel: Finn Holm, FoodGroup Denmark

Evropský výzkum BSE (CG2)
Příloha 4: CG2
Zpracovatel: Jean-François Quillien, Institut National de la Recherche Agronomiquie - I.N.R.A., Francie

Alergie na potraviny (HP2)
Příloha : HP2
Zpracovatel: Dr. Frankie Robinson, British Nutrition Foundation

Vedle studií jsou uvedeny seznamy ukončených i probíhajících projektů EU týkajících zpracovaných témat a seznam použité literatury.
HTTP://FLAIRFLOW4.VSCHT.CZ

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021