Bezpečnost potravin

Tisková zpráva Státní zemědělské a potravinářské inspekce 7. 12. 2007

Vydáno: 7. 12. 2007
Autor: pospisilova

Lahůdky Cajthaml s r.o. mohou znovu vyrábět lahůdkové saláty. Zpráva tiskové mluvčí M. Šmídtové

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÁ A POTRAVINÁŘSKÁ INSPEKCE, Květná 15, 603 00 Brno
tel.: +420 542 426 633, fax: +420 542 426 645, e-mail: martina.smidtova@szpi.gov.cz, www.szpi.gov.cz
 
Firma provedla celkovou sanitaci výrobních prostor. Kontrolní stěry, které vyhodnotila akreditovaná laboratoř, poté již neprokázaly výskyt bakterie Listerie monocytogenes. Dnes odpoledne tak Státní zemědělská a potravinářská inspekce povolila společnosti Lahůdky Cajthaml s r.o. výrobu lahůdkových salátů.
 
Související informace naleznete v tiskové zprávě SZPI ze 6. prosince.
 
Zpracovala: Martina Šmídtová, tisková mluvčí SZPI