Bezpečnost potravin

Total Food 2009

Vydáno: 23. 1. 2009
Autor:

3. mezinárodní konference o udržitelnosti zemědělsko-potravinářského řetězce. Norwich (Velká Británie), 22.–24.4.2009.

Total Food 2009 je v pořadí již 3. mezinárodní konference zaměřující se na trvalé využívání zemědělsko-potravinářských koproduktů a související biomasy, které napomáhá minimalizovat odpad. K dispozici je předběžný program konference. Ten je rozdělen do následujících sekcí:
 
Sekce 1: “Key drivers”
Sekce 2a: Produkty s přidanou hodnotou I – Plodiny
Sekce 2b: Produkty s přidanou hodnotou II – Ryby, maso & mléko
Sekce 3: Měření udržitelnosti
Sekce 4: Integrované přístupy – výroba a řetezec
Sekce 5: Výtěžnost energie (energy recovery)
Sekce 6: Technologiy využití a recyklace vody
Sekce 7: Produkty pro potraviny, krmiva a nepotravinářské účely
Sekce 8: Udržitelnost v potravinovém řetězci: vyhlídky do budoucna
 
Předcházející konference Total Food 2006 se uskutečnila ve dnech 7.–9.11.2006 v Haagu (Nizozemí). Konference Total Food 2004 se uskutečnila ve dnech 25.–28.4.2008 ve městě Norwich (Velká Bitánie). Je k dispozici sborník přednášek prezentovaných na této akci (viz příloha).

Příloha: Total Food Proceedings (pdf, 7,3 MB, 249 stran)

 
Zdroj: Food Control 20, 2009, č. 2, s. 185