Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Tradiční potraviny: workshop k problematice obalů a kontaminantů do kategorie

Chemická rizika > Rizikové faktory - Archiv> Chemická rizika> Rizikové faktory - Archiv
Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Tradiční potraviny: workshop k problematice obalů a kontaminantů

Vydáno: 21.1.2010
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Workshopy organizované PKČR se uskuteční v Praze dne 3.2.2010 (obaly) a 10.2.2010 (chemické kontaminanty).
Potravinářská komora (PKČR) v rámci své účasti v projektu TRUEFOOD, který se řeší za podpory Evropské komise prostřednictvím 6. rámcového programu V&V, organizuje ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou (VŠCHT) workshop zaměřený na obaly (3.2.2010) a chemické kontaminanty (10.2.2010). Akce se uskuteční v Praze na půdě VŠCHT.
 
Workshop TRUEFOOD–obaly: pozvánka, program, organizační pokyny
Workshop TRUEFOOD–chemické kontaminanty: pozvánka, program, organizační pokyny
 
Zdroj: PKČR
 
TRUEFOOD: výzkumný projekt EU
Inovace u tradičních potravin
Tradiční potraviny: Přehled výzkumných projektů EU
Workshop k výzkumným projektům EU
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018