Bezpečnost potravin

Úvodní první webinář k systémům řízení bezpečnosti potravin proběhne již v pondělí 20. září 2021!

Vydáno: 16. 9. 2021
Autor: PK ČR

První ze série šesti webinářů pořádaných Potravinářskou komorou ČR proběhne již 20. září 2021.

Tématika systémů řízení bezpečnosti potravin zaznamenává stejně jako ostatních pět okruhů z celkových 36 webinářů velký zájem. Registraci byla nucena Potravinářská komora ČR ve spolupráci s Centrem zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací uzavřít již před měsícem.

Zkušení odborníci z praxe se zaměří v tomto cyklu na udržitelnost v potravinářském řetězci a evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“, aktuality v problematice potravinářské legislativy, povinnosti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v potravinářském provozu, GFSI systémy řízení bezpečnosti potravin pro zpracovatele potravin, krmiv (BRC, IFS, FSSC, 22000), boj proti potravinovým podvodům v systémech jakosti a bezpečnosti potravin, nebo dodavatelské audity ve smyslu poznatků, zkušeností, doporučení.

Další termíny konání akcí v rámci této serie jsou: 19. 10. 2021, 23. 11. 2021, 18. 1. 2022, 1. 3. 2022 a 5. 4. 2022.  

V případě zájmu o účast se obraťte na stejnarova@czpvi.cz. Bližší informace o uskutečněných, nebo připravovaných akcích naleznete na https://www.foodnet.cz/index.php/cs/akce/seminare/1722-2021.

Zdroj: PK ČR